May

2021-2022 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda tübitak fuarı gerçekleştirildi. Aynı zamanda bu yıl içerisinde öğrencilerimiz münazara yarışmasında hem ilçe birincisi hemde il ikincisi olarak başarı sağladı. İstiklal Marşı okuma yarışmasında okulumuz öğrencisi hem ilçe birincisi hemde il birincisi olarak bizleri gururlandırdı. Öğrencilerimizi başarılarından dolayı kutlar daha nice başarılara erişmeleriniz dileriz.

May

İlçemizde bulunan ortaokullara yönelik okul ve alanlarımızın tanıtımını yaptık. Ortaokullar okulumuzu ziyaret ederek hem atölyelerimizi hemde okul alanlarımızı görme fırsatı buldu. Aynı zamanda okulumuz alan şefleri ile birlikte ilçemizde yer alan ortaokullar ziyaret edilerek okulumuzun avantajlarından eğitim sürecinde ve mezuniyet sonrası kazanacakları haklardan öğrencilerin bilgi sahibi olması sağlandı.

May

Okulumuz 'Okulum Temiz' ve 'Beslenme Dostu okul' projelerinde belge sahibi olup gerekli kurallara uygun hareket etmekte ve belgelerimiz sürelerinin uzatılması konusunda gerekli çalışmları yerine getirmektedir.

May

Ders zümre bölümleri tarafından okulda yapılacak olan ortak sınav takvimi paylaşılmıştır. Sınavlarımız ortak sınav takvimine göre yapılıp sonrasında ders kazanımları gerçekleşme oranları değerlendirilip raporlaştırılmaktadır.

May

19 Mayıs ATATÜRK'Ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımızı  çelenk sunma töreni, ilçe stadyumunda program ve 19 mayıs akşamı gerçekleştirdiğimiz fener alayı ile Kutladık.

May

Teşriflerinden dolayı değerli misafirlerimize ve bu projenin hazırlanmasında emeği geçen tüm idareci öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Nis

Bakanlığımınızın gönderdiği 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na Yönelik Temel Yeterlilik Testi (TYT) Hazırlık Kitablarını öğrencilerimize dağıttık.

Mrt

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılında Personelimizin Merkezi ve Yerel Hizmetiçi Eğitimlere katılım sağlaması hususunda toplantı yapıldı. Toplantıda Merkezi ve Hizmetiçi eğitim faaliyetleri tanıtılarak hizmetiçi eğitimin öneminden bahsedildi öğretmenlerimizin hizmetiçi eğitimlere daha fazla katılım sağlaması teşvik edildi.

Mrt

Okulumuzda Tarihçe Köşesi oluşturduk Emeği geçen öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz

Mrt

okulumuzda eTwinning projesi yapacak öğretmen ve öğrencilerimize bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Mrt

Bu ay "Akran Zorbalığı ve Sınav Kaygısı" konusu rehberlik etkinliğimizdi. Sizler de bu konu hakkında farkındalık sağlayarak

çocuklarınıza destek olabilirsiniz.

Şbt

22-ŞUBAT  dönemi sorumluluk sınavlarına  10-11 ve 12. sınıf öğrencilerimizden, 9-10-11. sınıflardan sorumlu olarak sınıf geçen öğrencilerimiz sorumlu olduğu tüm derslerden gireceklerdir. Öğrencilerimizin mezun olabilmeleri için bu sınavlara kesinlikle girmeleri gerekmektedir.

Sınavlara girme hususunda gerekli hassasiyetin gösterilmesi önemle rica olunur

Sorumluluk sınav programı ve sınva girmesi gereken öğrenci listelerine aşağıdaki linklerden ulaşılabilir

Ara

Sınıf rehber öğretmenlerimiz, kendi sınıf öğrenclerinin velileri ile telefon ve zoom üzerinden online sınıf veli toplantıları gerçekleştirdiler.