Nis

15.04.2024 tarihinde Tekirdağ'da yapılan Bocce Turnuvasında okulumuz kız takımı il ikincisi olmuştur. Sakarya'da yapılacak olan Türkiye Liseler Arası Bocce Şampiyonasına katılma hakkı kazanmışlardır. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür eder, Türkiye şampiyonasında başarılar dileriz.

Nis

Davranışsal bağımlılıklarla mücadele programı kapsamında öğrencilere rehber öğretmen tarafından eğitim verildi ve okulumuzda pano hazırlandı. Teknoloji ve internetin etkin kullanımı hakkında veliler için hazırlanan broşür ve kitapçıklara buradan ulaşabilirsiniz.

Mrt

Okulumuz öğrencilerinin kapı süsü çalışmaları.

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı Mart Ayı Etkinlikleri

Mrt

Tüm günler gibi bugün de ne kadar özel olduğunuzu hissetmeye hakkınız var. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz kutlu olsun!

Mrt

Okulumuz tarafından Kasar ve Dual Tekstil San. A.Ş. ye okulumuza yaptığı maddi manevi katkılarından dolayı teşekkür ziyareti yapıldı.

Şbt

Okulumuzda yapılan masa tenisi ve dart turnuvalarında derceye giren öğrenciler ödüllerini aldı.

Ock

7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası kapsamında farkındalık yaratmak için öğrencilerimize empati parkuru etkinliğini yaptırdık.

Ara

Sağlıklı Besleniyorum fiziksel aktivite projesinde bu ay tanıtılacak olan meyve: mandalina.

Ara

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Projesi kapsamında öğrencilerle birlikte her sabah yaptığımız egzersizler.

Ara

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Fiziksel aktivite projesi için okulumuz, Bakanlık tarafından pilot okul olarak seçilmiştir. Proje kapsamında öğretmenlerimize bir bilgilendirme toplantısı yapılıp https://sagliklibesleniyorum.meb.gov.tr/ internet sitesi tanıtılmıştır.

Kas

Okulumuzda Öğretmenler Gününü kutladık ve Öğretmenler Günü kapsamında ilçemizde dereceye giren öğrencilerimize okul adına ödüller verildi.