Kas

Okulumuzda Öğretmenler Gününü kutladık ve Öğretmenler Günü kapsamında ilçemizde dereceye giren öğrencilerimize okul adına ödüller verildi.

Kas

Çevreme Duyarlıyım Değerlerime Sahip Çıkıyorum Projesi kapsamında okulumuz Değerler Kulübü öğrencileri, minik dostlarımız için kedi evi yapmıştır. Öğrencilerimize ve Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmenleri Gamze KARALI ve Hilal KÜSMEZ’e teşekkür ederiz.

Ekm

27 Ekim Cuma günü Muratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Cumhuriyetimizin yüzüncü yılını gururla kutladık. 5. Ders saatinde bütün öğretmen ve öğrencilerle okul bahçesinde düzenlenen törende, günün anlam ve önemini belirten konuşma, şiir ve öğrencimizin yazıp ilçe birincisi olduğu kompozisyon okundu.Tören sonunda, kutlamada görev alan öğrenciler ödüllendirildi.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü programı kapsamında Tekirdağ AFAD Eğitim Daire Başkanlığından okulumuza AFAD Eğitimcisi Şehit Ay Bey gelerek afetlerle mücadele , afetleri azaltma konulu eğitim yapmiıştir. Okulumuza gelerek çocuklarımıza Afetler konusunda bilgilerini paylaşan AFAD Eğitimcisi Şehit Ay Beye teşekkür ederiz.

Ekm

Okul Aile Birliği Olağan Genel Kurul Toplantısı okulumuz çıraklık binasında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan toplantıda Okul Müdürümüz Suat UYGUN açılış konuşması yaptı. Açık oyla üyeler arasından divan başkanı ve katıp seçimiyle devam edilerek 2022-2023 Yönetim Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporları okundu.

Toplantıya toplam 76 kişi katılım göstermiştir. Yapılan oylama sonucu Okul Aile Birliği asil üyeliğine Remziye Sarıboğa, Cemalettin Senekçi, Merve Özyurt, Meral Erdoğan Köse ve Regaip Eren seçilmiştir. Okul aile birliği yedek üyeliğine ise Ahmet Senekçi, Raife Düzdağ, Nuray Uğur, Nesrin Kuşçu ve Canan Gün seçilmiştir. Denetleme Kurulu asil üyeliğine Nurettin Sezer, yedek üyeliğine Betül Alkan seçilmiştir. Okul Aile Birliği Denetleme kuruluna öğretmenler kurulundan Rabia Şahin de üye olarak seçilmiştir. 05.10.2023 tarihinde yönetim kurulu toplanarak kendi aralarında Meral Erdoğan Köse’yi başkan; Regaip Eren’i ise başkan yardımcısı seçmişlerdir. Remziye Sarıboğa sayman, Cemalettin Senekçi ve Merve Özkurt üye olarak görev taksimi yapmışlardır.

Okulumuz Rehber öğretmeni Reyhan KILIÇ tarafından toplantının sonunda velilere Okul Başarısında Ailenin Rolü başlıklı seminer gerçekleştirilmiş olup çocukların daha başarılı ve  mutlu olması için velilerin dikkat etmesi gereken konular hakkında bilgi verilmiştir.

Eyl

Muratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 26.09.2023 tarihinde 5. ders saatinde okulumuz konferans salonunda Mevlid-i Nebî Haftası'nı kutladık. Programımızda görevli öğrencilerin şiir dinletisi, Kur’an-ı Kerim tilaveti, Peygamber'imize mektup(S.A.V.) gibi etkinlikleri öğrenci ve öğretmenler tarafından ilgiyle karşılandı. Programımız vesilesiyle okul idaremiz tarafından öğle arasında öğrenci ve okul personeline ikramlarda bulunuldu. Görevli öğretmen ve öğrencilerimize, emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

Eyl

Muratlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak 22 Eylül Cuma günü 7. ve 8. Ders saatlerinde, okul konferans salonunda Ahilik Haftası'nı kutladık. Etkinliğimize 2020 yılı Tekirdağ Ahi Babası Halim CAĞLAYAN, 2022 yılı Ahi Babası Erol BALIK ve Muratlı Esnaflar Odasından Hamit ŞİŞMAN'ın katılımı, öğrenci ve öğretmenler tarafından ilgiyle karşılandı.

Eyl

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” okulumuzda tüm öğrenci ve öğretmenlerimizin katılımı ile kutlandı.

Eyl

Her yıl okulların açıldığı ilk hafta kutlanan İlköğretim Haftası; Kaymakamımız Bülent UYGUR, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ali ERKOL,  okul müdürleri ve sivil toplum kuruluş temsilcilerinin katılımıyla Hasan Orhan İlköğretim okulunun önünde düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Okulumuz olarak Kutlama Programına katılım sağlanmıştır.

Haz

TEK DERS SINAVLARI 23 HAZİRAN 2023 CUMA GÜNÜ YAPILACAKTIR.

Haz

Okulumuz ÇEDES Projesi Değerler Eğitimi Kulübü öğretmenler Hümeyra GÜLER ve Gamze KARALI tarafından hazırlanan, yıl boyunca kulüp tarafından yapılan çalışmaların yer aldığı E-Dergimiz yayında.